srijeda, 2. studenoga 2011.

Kreativni petak!

Prvo me u petak ujutro obradovala Jadranka sa paketom iznenađenja:

Poslala mi je par gipsanih figurica, hrpu salveta i dva duuuuga uska šala, koji su posebno lijepi kad se nose zajedno. Jedan je bordo, a drugi bijeli od mucastog prediva.... Definitivno ću i sama probat izradit nešto slično jer mi se jako sviđa. Hvala Jadranka!

Ali to nije sve! I mi u Karlovcu imamo radionice decoupaga! Održavaju se u Centru za mlade na Gazi, a posebno mi je drago da je dogovoreno da se radionice odrzavaju redovito, bar jednom mjesecno.  Svi koji žele, raspored ovih, ali i drugih radionica možete pogledati na stranici udruge „Domaci“

Ovaj put, radionica je bila vrlo "Chic". Dobili smo malu kuhinjsku dasku i naučili smo kako raditi sa šablonama i kako prenijeti natpis na podlogu. Bilo je 10ak učesnika, a Tea je bila svima na pomoći i svesrdno se trudila da na svakom od naših radova zamaže i svoje prste! Hvala Tea! To je bilo pravo osvježenje za kraj radnog tjedna!

4 komentara:

 1. he, he, glavno da je stiglo i da ti se sviđa. A radovi iz radionice su supar. Bitno je dobro se zabaviti i naučiti nešto novo, i naravno imati nekoga tko zna pokazati, čestitam

  OdgovoriIzbriši
 2. Baš si lijepe poklone dobila!!
  A vidim da je radionica bila i korisna i jako zabavna:))

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasan poklon,
  Zavidim ti na radionici koju vodi Tea, i baš mi je drago da si naučila nešto novo, jako mi se sviđa daska, odličan rad :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Odlično izgledaju te daščice... a i pokloni....

  OdgovoriIzbriši