O Cesarici

Zašto Cesarica?

Jednostavno zato što je Cesarica žena koja zna uživati u tome što je žena. Njena osobnost, njene sposobnosti, njene želje i snovi nisu određeni njenim spolom i zbog spola se ne osjeća ni ugroženo, ni nadmoćno.

Nije ograničena ni svojim godinama, ni svojom snagom, ni znanjem, ni zdravljem, ni bračnim stanjem, ni društvenim statusom, ni društvenim uređenjem, niti ostalim kalupima u koje ju se pokušava ugurati.

Ona je jednostavno – to što jest, to nastoji poboljšati, u tome nastoji svakodnevno uživati i to ju ispunjava. Cesarica živi u miru sa samom sobom i nastoji biti u miru sa svima ostalima.

Za Cesaricu je svaki dan prilika da nauči nešto novo, da u nečem napreduje, da u nečem doprinese svojoj obitelji, prijateljima, poduzeću ili zajednici.
Cesarica zna da uz Božju pomoć i ispravan stav svakog Golijata može pobijediti.

Nitko ju nije opisao bolje od kralja Salamuna. U Mudrim izrekama, 31 glava, od 10og do 31og stiha u svojoj Pjesmi o vrsnoj ženi on, između ostalog, kaže:
„Odjevena je snagom i dostojanstvom, pa se smije danu budućem.“

Ove stranice namijenjene su onima koje „se smiju danu budućem“, onima koje nastoje učiniti svijet ljepšim mjestom za život, koje uvijek iznova žele nečim obogatiti svoje carstvo, bilo da se radi o međuljudskim odnosima, poslu, ručnom radu, receptima, domaćinstvu, vrtu,…onima čije najbolje vrijeme tek dolazi!

Zbog onoga kako doživljava Cesaricu – kreativni tim Argosy studia izabrao je upravo izraz „Cesarica“ za ime svoje robne marke.
Proizvodi Argosy studia doprinose tome da se svaka Cesarica osjeća upravo onako kako i treba …… kao kraljica!