petak, 5. listopada 2012.

Giveaway! Ružičasta torbica grudnjak ili bra purse








Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke, a 07.10. je Dan borbe protiv raka dojke u Hrvatskoj. Rak dojke najčešći je zločudni tumor kod žena, a dobra vijest je da se ova bolest može otkriti već u ranom stadiju, pa je veća šansa i za ozdravljenje...Stoga je ono što se može učiniti - osvjestiti javnost! Pozivam Vas da se informirate o ovoj bolesti i ako imate preko 25 godina da si zadate cilj da uz obavezne samopreglede, u roku od godinu dana - obavite pregled grudi adekvatan vašim godinama (ultrazvuk, mamografija...)

Glavni simbol borbe protiv raka dojke je  ružičasta vrpca, a u zapadnom svijetu sve se više koristi i bra purse ili torbica-grudnjak.

Kako se ovaj Dan poklapa s povratkom mojim aktivnostima na blogu, smatrala sam prikladnim povezati te događaje ovim poklonom. Tako ove godine i mi svog konja za utrku......pardon, svoju torbicu grudnjak za borbu imamo!

Torbica je, kako vidite u ružičastim tonovima. Korpice su dovoljno velike da stanu sve sitnice tipa novčanik, ključevi, mobitel, papirnate maramice i zamišljena je da se nosi oko ručnog zgloba. I da, napravljena je od novog, nenošenog grudnjaka!

Uvjeti učestvovanja:

1. Ostaviti komentar na ovaj post. (posebno bih voljela čuti vaše mišljenje o dvije teme: mislite li da smo dovoljno informirane o ovoj bolesti, te da li biste inače voljeli nositi torbicu-grudnjak ili to smatrate neprikladnim osim povodom ovog Dana ili Dana narcisa)

2. Staviti obavijest o giveawayu i link na ovaj post na svom blogu i/ili podijeliti na FB profilu.

Napomena 1: Giveaway traje do 20.10., odnosi se na zemlje u okruženju, a dobitnik će biti odlučen slučajnim odabirom 21.10.2012.
Napomena 2: Ne trebate biti sljedbenik ovog bloga da biste učestvovali u giveawayu.
Napomena 3: (koja nema nikakve veze s giveawayom) Otvorila sam službenu stranicu na FB, pa vas pozivam da me posjete i ako želite - lajkajte!

Sretno!









3 komentara:

  1. Koja ideja.Sve pohvale za inicijativu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mislim da smo bombardirani od strane medija sa svim informacijama i nekako automatski se branimo ignoriranjem onoga što smo čuli. Eto, nekad, nekad napravim samopregled, ali ne znam što tražim ili ne tražim.
    A torbica je baš slatka, ne znam kako u stvarnosti, ali na fotografiji se ne kuži da se radi o grudnjaku. Mogla bi proći za neki noćni izlazak, ili neki romantičan događaj, za dječje rođendane, ...

    OdgovoriIzbriši
  3. Nikad dovoljno informacija. Torbica je slatka i ne primjetim da ima i grudnjak u njoj ili na njoj. Baš je simpa

    OdgovoriIzbriši