subota, 31. ožujka 2012.

Vintage nakit

Volim nakit, volim vintage, a volim i radionice na kojima upoznajem nove tehnike. I tako je u prošlu subotu u Domu mladih na Gazi, u Karlovcu održana baš jedna takva radionica. Radilo se sa epoxy smolom. Bilo je poučno i zabavno, s tehnikom sam vrlo zadovoljna, a i sa uracima koje sigurno neću baciti u vodu, iako su prvi.
Kad smo već kod nakita, ako već niste, onda hitno skočite do naše Ane. Ona je povodom godišnjice blogiranja odlučila počastiti svoje sljedbenike, pa zašto baš vi ne biste osvojjili jedan od njenih krasnih uradaka?
I imam jedan dug. Nadam se da Jadre neće zamjeriti što je još ranije nisam objavila. Zahvalna sam joj na dodjeli nagradePrilikom preuzimanja nagrade treba:
 • objaviti post sa slikom nagrade koji će uključivati sve dolje opisane korake (uz možda malu zahvalu uručiteljici nagrade s linkom na njen blog)
 • napisati 7 stvari o sebi
 • nagradu proslijediti na barem 15 blogova po vašoj želji
 • obavijestiti autorice blogova o dobivenoj nagradi
 • opustiti se i uživati u istraživanju raznovrsnosti blogova na kojima će Vaša nagrada biti proslijeđena :) 
I sada da bar donekle zadovoljim pravila:
1. Post sa slikom i pravilima - rješeno.
2. 7 stvari o sebi: 1. u inboxu imam preko 350 nepročitanih poruka!
                           2. jedva čekam neki jednodnevni izlet na more
                           3. uživam pratiti Vaše blogove, kreacije, vrtove, nakit,
                           4. što se tiče metalik boja - najdraže su mi boje bronce i srebra
                           5. volim raditi u vrtu (sasvim je druga stvar što često nemam snage za to)
                           6. hvala svima koji su čitavo ovo vrijeme slali poruke i pitali se gdje sam. Odgovor: zdravstvena situacija nije baš blistava. Zbog toga mi je jako stradao vid, a oči me peku i bole pa ih štedim i za računalom provodim što je moguće manje vremena. Naravno, pratim redovito Vaše postove, ali kao što vidite, sama nisam prisutna u blogerskom svijetu tako intezivno. Ovo je razlog i za onih preko 350 nepročitanih poruka!
                           7. Već sam na računalu predugo. Molim 15ak ljudi da preuzme ovu nagradu i svakako skoknite i do Jadre

Broj komentara: 7:

 1. Obožavam vintage nakit,ovaj mi se izuzetno sviđa,krasan rad:)

  OdgovoriIzbriši
 2. Odlični komadi. Jučer sam kupila epoxy smolu. čekala sam više od dva tjedna da stigne u dućan. Na bocama samo piše komponenta A i komp. B. Nikakve upute???? u kojem omjeru se to miješa? 1:2 ili neki drugi? Unaprijed hvala.

  OdgovoriIzbriši
 3. Kad nema uputstva za uporabu, onda to govori o neozbiljnosti i neprofesionalnosti i proizvođača i uvoznika, ali i trgovca. Ipak, ima jedan trik koji pomaže odlučiti u vezi omjera: ukoliko su bočice jednake veličine onda se koristi omjer 1:1, a ukoliko je jedna bočica 2x veća od druge, onda je omjer 2:1. Naime, kako je rakla voditeljica tečaja na kojem sam bila,proizvođeči uglavnom kod pakiranja već vode računa o tome kako se koristi njihov proizvod...Eto, nadam se da je ovo dovoljno informativno da što prije napraviš neki uradak i da podijeliš to s nama...

  OdgovoriIzbriši
 4. Prekrasan nakit, i meni se vintage posebno sviđa. Čestitam na nagradi :))

  OdgovoriIzbriši
 5. lijepo
  http://mj-mischmasch.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši