četvrtak, 2. lipnja 2011.

Poziv kreativcima i zaljubljenicima u handmade proizvode


Udruga "Domaći" iz Karlovca poziva nas na izložbu handmade proizvoda. U nastavku je njihov poziv, pa - odazovimo se!!!!
Pozivam sve blogere-kreativce da na svojim blogovima izvjeste o ovom događaju kako bismo ga zajedničkim snagama promovirali. Puno hvala!





HAND MADE prodajna izložba – Nepokoreni grad 2011- Karlovac, 25.06.2011.

Pozivamo sve kreativce i hand made majstore/ice koji izrađuju uporabne, ukrasne i sl predmete (nakit, torbice, odjeću i obuću, slike, knjige, ukrasne predmete i dr) da sudjeluju na HAND MADE prodajnoj izložbi koja će se održati u Karlovcu, u subotu 25. 06. 2011. kao dio festivala nezavisne kulture Nepokoreni grad 2011.
 Hand made sajam održati će se u Karlovcu glavnom gradskom parku- Šetalištu F. Tuđmana u vremenu od 11-18.30 sati.
 Molimo izlagače da dođu u 10.30 i pripreme svoje stvari za izlaganje.
 Organizatori će biti u mogućnosti osigurati samo nekoliko manjih stolova (prvim prijaviteljima koji to naglase u prijavi) pa molimo izlagače da sa sobom ponesu stoliće i stalke na kojima će izlagati.
 Kotizacije za sudjelovanje se NE NAPLAĆUJU!
 Molimo sve zainteresirane da prijave svoje sudjelovanje na mail: domachi@domachi.hr ili tel. 047 600 996.
 Šesto izdanje festivala nezavisne kulture Nepokoreni grad održava se u organizaciji udruge Domaći, od 24.06- 01.07. 2011 u Karlovcu.
Nepokoreni grad festival čine projekcije filmova, izložba, radionice, performansi, live actovi glazbenika, predstave na otvorenom, dječje predstave i intervencije u prostoru. Cjelokupni program ovogodišnjeg festivala Nepokoreni grad 2001 biti će uskoro objavljen.

1 komentar: