utorak, 28. lipnja 2011.

Bijeli dvori

Prije koju godinu posjetili smo prijatelje koji su tada živjeli u Slavonskom Brodu. U neko doba trebalo je i nešto pojest, pa šta ćemo, kamo ćemo: idemo u Bijele dvore, kažu oni, da se dobro počastimo. I tako nas četvoro naručilo mesnu platu za tri osobe. Naime, u meniju je stajalo: zagrebački, bečki, kotlet, pljeskavica, čevapčići, ražnjići, pečenice, a prilog pomfri i kroketi i umjesto kruha - lepinje. Računali smo da to treba biti zaista i više nego dovoljno za nas 4. Ali, prevarili smo se! Stigla naša plata, a na njoj: 3 zagrebačka, 3 bečka, 3 kotleta, 3 pljeskavice itd,itd. i još na vrhu, spojena 3 ražnjića i svugdje naokolo hrpa priloga. Tu se moglo prejesti bar još četvero ljudi, a na naše pitanje: kakve su to porcije? slijedio je odgovor: pa ovo je Slavonija! Dakle, ljudi, u životu nisam vidjela takve porcije, ni prije, ni poslije.
I kakve sad to veze ima s kreativnim blogom? Ima, ima.
Naime, moja swap partnerica u e-sidorinom mornarskom swapu je naša Mica torbica iz Slavonskog broda. Naravno, očekivala sam da će dar biti kreativan, ali ovo je nadmašilo sva očekivanja! Naime, kad je Micin dar stigao, odmah sam se sjetila porcije iz Bijelih dvora: ovdje su se mogle počastit bar još dvije osobe! Dakle: fantastična mini-torbica od jeansa, heklana ogrlica, heklane naušnice u obliku hobotnice, bočica sa heklanim ukrasom i čestitka s tekstom u stihovima!!!!
Zato sada, kad je e-sidora objavila sve razmjene, pogledajte i dar moje partnerice i uživajte u bogatstvu ručnog rada i mašte. Još jednom, ovaj put javno: hvala Mico tebi, i tvom Micanu također!




Broj komentara: 5:

  1. Dobro si rekla, poklona kao u priči (slavonskoj:)), sve ljepše od ljepšega!!

    OdgovoriIzbriši
  2. hehe, baš mi je bilo zanimljivo vidjeti da si dobila Micu za partnericu jer kad smo bile na kavi, imala sam njenu torbu :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. prekrasan poklon od multi talentirane Mice Torbice :) :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako slatko!Baš ste obje bile dobre ruke!

    OdgovoriIzbriši
  5. pogledaj tko ti je partnerica na swapu;

    http://www.medena-craft.com/2011/07/sweet-summer-swap-parovi.html

    razmijenite kućne adrese i počnite raditi na poklonu :) :)

    kiss

    OdgovoriIzbriši